onsdag 17. november 2010

Freser rundt med bil i California

Dagen etter jeg kom fram til San Francisco møtte jeg og Josh de nye Mission Year teamene i dette området. Mission Year hadde noe de kaller for banquet, det er et festmåltid hvor hensikten er å reklamere for og samle inn penger for Mission Year. Der møtte jeg blant annet Aleksander fra Norge, nærmere bestemt: i fra Fiskå. Han tar Mission Year dette året i Oakland ved San Francisco. Vi hadde en god drøs. Veldig kjekt å treffe han i sitt nye hjem (for et år). Viss du har blitt inspirert av noe jeg har delt fra året i Mission Year vil jeg oppfordre deg til å sende han en e-mail; aleksander@krogevoll.no, og si at du ønsker å motta nyhetsbrevene han sender ut hver måned.

Rett fra Aleksander & co kjørte vi noen timer på natten for å komme oss til en av de mest berømte National Parker her i USA; Yosemite. Det var kanon vakkert landskap!! Og en mjuk overgang for meg til Norge med kulde og snø oppå fjellet 2693 meter over havet.

Her måtte vi slepe oss opp til toppen. Ikke noe for mor!

Heller ikke noe for mor:-)

Dagen etter Yosemite drog vi til en annen National Park sammen med Josh's fsmilie. Sequoia National Park og Red Wood Forest.
Verdens største trær!

Det var vanskelig å tro... 35 meter rundt trestammen, 12500 tonn. Hvor mange favn ved er det?
Flott utsikt over Red Wood Valley.

Nå har jeg holdt meg oppe hele natten for å vente på flyet som vil ta meg hjem til Norge. Flyet går om tre timer så jeg må begynne å pakke... :-) tulla! Siden Norge er 9 timer forran California vil jeg miste over et døgn i reis (vi har faktisk syklet gjennom 4 tidssoner). Er i Norge 18. november.

2 kommentarer:

  1. .... å du e HJERTELIG VELKOMMEN HEIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-)

    Me glede oss MASSE, MASSE, MASSE!!!!! :-) :-) :-)

    Varme klemmer fra ALLE på Trevland!

    SvarSlett
  2. Velkommen heim te Norge! Håper det ikke går alt for lenge før vi treffes! :)

    SvarSlett