onsdag 27. oktober 2010

Her er en liten video fra hippi-landsbyen. Dette var utenfor en liten cafè' hvor mange treffest hver morgen til kaffe og drøs. God stemning!
Før vi dro fra hippi-landsbyen og salvation mountain hadde vi et morgenbad i den varme kilden med Leonard og Keven, som også tok oss med på frokost. Kvelden før fikk vi servert middag rundt et bål utenfor Kevens campingvogn (alle bor i campingvogn, bobil eller telt her). Keven fasinerte meg veldig. Han var en gang en suksessfull businessmann som ble knivstukket på gaten. Dette snudde opp-ned på livet hans. I stede for sinne kjente han på medfølelse, og begynte å jobbe med hjemløse. Han startet opp flere senter som ble anerkjent av Clinton regjeringen som et av de mest effektive med tanke på å hjelpe hjemløse til å stå på egne ben.

Med god grunn sier han nok desverre at han ikke liker mange kristne. Det er så mange som kaller seg "kristne", spesielt her i usa, og som ligner så lite på Jesus, og da tenker jeg/vi ikke på å oppføre seg så "perfekt", men å elske Gud og mennesker som Jesus gjorde/gjør. Keven er ikke sikker på hva han skal tro om Jesus, men ligner på Jesus i hans ofrende kjærlighet for Guds minste. Nå har han flyttet inn i denne hippi-landsbyen for å ta seg av Leonard . Det har han gjort nå i et år, uten betaling. Jeg synest det er kult at han som ikke vet om han tror på Jesus tjener hver dag en som er super gira på Jesus og ikke kan få snakket nok om han. Jeg tror Keven er Guds gave til Leonard på sine eldre dager.


Dette er ikke fra stranden i San Diego... har ikke kommet så langt enda. Det er fra ørkenen vi måtte sykle igjennom.

 I dag kom vi inn i San Diego, hvor vi får godt stell hos venner av familien til Josh. I morgen sykler vi ut til The Pacific Ocean :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar