fredag 27. november 2009

Buy NOTHING Day

I dag har det ver Black Friday her i usa. Det betyr SALG!!! Folk springer fra butikk til butikk og drar kredittkort med puringer mange bruker flere måneder på å nedbetale.

Noen folk fra The Simple Way har døpt om denne dagen i Philly til "Buy Nothing Day". Vi hadde en fredelig demonstrasjon mot kjøpepresset som har fått så stort fokus rundt Jesus sin bursdag. Vi var kledd som anti-heroes og stod med skilt som "The best in life is FREE!" og "You can't buy LOVE".


Sjekk ut video på Philadelphia Daily News! Jeg klarte å holde meg unna linsen denne gang... :-) men Daniel og Kirk fra mitt team ble intervjuet og Lindsay var fremst i koret. KULT:-)

5 kommentarer:

  1. Så utrolig bra.. Hadde vært med på den "demonstrasjonen" jeg også. Festlig at du bruker det norske flagget. Jeg er daglig inne på bloggen og leser innleggene og ser etter oppdateringer. Det er spennende å lese om alt du opplever. Det inspirerer meg.

    Har hørt noen rykter om at du kanskje kommer hjem en tur til jul. Stemmer dette?

    +Anders+

    SvarSlett
  2. Meget digg Kjartan! Her i landet e me ein heil del folk som e med på "shoppestopp" (august - desember) via itro.no, men det gjelde kun kler då... Har nok fremdeles eindel å læra av deg/dåkk, og me glede oss te å høra meir når du komme heim te Jul (det blir magisk)!

    SvarSlett
  3. Hei!

    Det har vært spennende å les alt du har opplevd. Lykke til videre. Paul Bjarne

    SvarSlett
  4. Du oppleve mer enn eg nogen gang komme t og gjør,Kjartan!

    Klem fra Kine

    SvarSlett