mandag 25. oktober 2010

Salvation Mountain

Her er vi sammen med Leonard som er mannen bak the salvation mountain. Han har blitt veldig berømt etter filmen "Into the wild". Han er 79 år og har ca 100 turister på besøk hver dag, og han tar alle rundt på en tour. En mann med et fantastisk hjerte - han elsker virkelig Gud og alle mennesker han møter på!
 Her var det også en varm kilde. Første gang jeg har vert ute i et vann med 45 grader celcius fra jordens varme. Konge!! Her sitter vi med en ung hippi. I morgen skal vi være med Leonard. Skal bli gøy å snakke mer med han.
Vi har campet her i en gammel hippi-landsby, faktisk den eneste plassen i usa hvor du kan bo 100% gratis så lenge du vil. Det bur ca 150 mennesker har året rundt, og flere kommer ned når det er vinter i nord. Dette er virkelig hippi-land. Mye søppel, mye gjestfrihet, grillings og en sløøøøv livsstil.
Dette er scenen hvor de har gratis-konserter hver helg. Viss du har sett "Into the Wild", dette er scenen hvor den lokale helten Insane Wayne spillte sin country musikk til han døde rett etter filmen var gitt ut. Men de har flere lokale helter her...
Jeg har ikke jukset på dette bildet. Det er faktisk slik himmelen har vert de to nettene vi har vert her.

4 kommentarer:

  1. Kjenner at jeg fikk lyst til å se filmen en gang til nå..

    SvarSlett
  2. Digger Leonard på Salvation Mountain. Hvis du ser etter på filmen kan du faktisk se at skuespillerne er ute av rollen sin - de er bare to vanlige ungdommer som hører på hva denne facinerende mannen har å si.

    Veldig spennende å følge med på din ferd over kontinentet, Kjartan! Når regner dere med å være framme?

    SvarSlett
  3. Jo mer jeg ser på disse bildene jo mer fascinert blir jeg. Utrolig at det finnes et slikt sted som dette der hippier bor året rundt!

    SvarSlett