torsdag 30. september 2010

COLORADO

 Etter mye Kansas (les flat-land) ble vi veldig begeistret når vi så
The Rocky Mountains i horisonten.

Det har vert mellom 25-35 grader celcius stort sett hver dag si vi begynte denne turen, men på det høyeste punktet av ruten vår (3450 meter) var det tunn luft og iskaldt!

Etter en hard dag i går tok vi sabath i dag, og har leid en lavo for to netter. Det har vert en fantastisk dag med sol og stillhet.

2 kommentarer:

  1. Hei Kjartan.
    Så kjekt å se at du allerede har vært inne på bloggen t Renate og Kjetil og sett koss me kose oss i Afrika! Me syns og det e kjempespennande å følga m på din. Dokk e supersporty! Eg (Tone) e LITT misunnelig, men ikkje på sjølve bostandarden dokk har underveis. :-O Ellers tror eg Kjetil sko gitt møje for å få vært i ditt selskap nå,i stedenfor vårt.... Tror han e i ferd m å få overdose. ;-) Men me skrøyde veldig av han- at han e sånn ein kjekke svoger! Han har vært så grei og kjørt oss alle plasser me ville! Take care, Kjartan. GLAD I DEG!!!! Klem fra alle oss her i Nairobi.

    SvarSlett
  2. Hei Kjartan!
    Eg e den andre mission year duden fra Norge. Vil bare sei at dette saag fantastisk ut, staa paa! Naar du komme te California maa du ta kontakt, for eg bur i Oakland naa.
    Aleksander

    SvarSlett